Clean Pro: met hart voor uw uitstraling
Schoonmaak en onderhoud

Diensten


Glasbewassing particulieren

Wij zijn een jong dynamisch team, met een ruime ervaring. We nemen ons werk uiterst serieus, dat willen we u ook graag laten zien.

Kwaliteit staat bij ons op nummer een. Dus bent u ook op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die wel op tijd komt en uw omlijsting uit handen neemt? Wij zijn werkzaam in de omgeving van Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Losser, de Lutte en Denekamp. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Bel 06 43 117 048 of vul ons contactformulier in.

Glasbewassing/schoonmaak zakelijk 

Bent u opzoek naar een firma, die uw pand tot in de puntjes verzorgd? Stop dan met zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over gediplomeerd personeel met een ruime ervaring. We verzorgen zowel de binnen als buitenkant van u pand tot in de puntjes. Van schoonmaak tot glasbewassing bent u aan het juiste adres bij Clean Pro, met hart voor uw uitstraling!

 

Gevelreiniging

Wij beschikken over ervaren gevelreinigers met ruime ervaring. Wij reinigen zowel particuliere als zakelijke panden, u moet dan denken aan al het houtwerk of kunststof rondom het pand. Ook beschikken wij over speciale werktuigen (tuckerpool) voor het reinigen van  uw zonnepanelen. Als uw het onderhoud aan ons toevertrouwd zal uw pand er tot in de puntjes bij staan. Heeft u interesse of heeft u vragen over onze diensten? bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte. 

Opbellen
E-mail