Clean Pro: met hart voor uw uitstraling
Schoonmaak en onderhoud

Glazenwasser Enschede

Glasbewassing particulieren

Wilt u een ervaren glazenwasser in Enschede inschakelen voor een grondige schoonmaak van uw ruiten? Wij zijn een jong dynamisch team, met een ruime ervaring. We nemen ons werk uiterst serieus, dat willen we u ook graag laten zien en ziet u in onze resultaten. De ruiten van uw woning zijn na een schoonmaakbeurt weer spik en span. Als glazenwasser in Enschede hebben wij hart voor uw uitstraling!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Dus bent u ook op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die wel op tijd komt en uw kozijnen ook onder handen neemt? Schakel ons in voor glasbewassing in Enschede. Wij komen graag naar u toe om een offerte te maken en deze met u door te bespreken.

Op grote hoogte

Beschikt u over een aantal hoge ramen, dan beschikken wij over verschillende stevige ladders waarmee wij uw hoge ruiten kunnen schoonmaken. Zelfs wanneer u in een flat woont op (bijvoorbeeld) vier hoog kunnen wij uw woning bereiken. Als professionele glazenwasser in Enschede hebben wij de beschikking over een hoogwerker.

Glasbewassing/schoonmaak zakelijk

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Enschede, die uw bedrijfspand tot in de puntjes verzorgt? Stop dan met zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres voor professionele glasbewassing in Enschede. Wij beschikken over gediplomeerd personeel met een ruime ervaring. We verzorgen zowel de binnen als buitenkant van u pand tot in de puntjes. Van schoonmaak tot glasbewassing bent u aan het juiste adres bij Clean Pro, met hart voor uw uitstraling!

Offerte aanvragen of afspraak maken?

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Enschede, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Losser, de Lutte en Denekamp. Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte. Bel 06 43 117 048 of vul ons contactformulier in.

Opbellen
E-mail